Agjent/e Imobiliar/e

Agjent/e Imobiliar/e
Pozicioni: Agjent Imobiliar
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Komuna e Parisit

Postuar më: Nov. 21, 2022, 12:03 p.m.

AZ-Real Estate kerkon agjent/e imobiliar/e . Ofrohet %-ja me e mire e pagesave ne treg.

Aftesite dhe Kualifikime te kerkuara jane :

  1. Aftesi te mira komunikimi
  2. Disponibilitet per orarin e punes
  3. Te jete energjik, ambicioz dhe bashkepunues
  4. Te kete njohuri baze kompjuterike
  5. Eksperienca ne pune perben avantazh

 

Kandidatet e interesuar, lutemi te dergojne CV-ne ne e-mail e meposhtem:


Aplikoni për vendin e punës
WhatsApp: +355

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona