Vend pune vakant  Klinika estetiko-mjekesore Luis Medical Aesthetic, kerkohet estetiste me eksperience!

Vend pune vakant  Klinika estetiko-mjekesore Luis Medical Aesthetic, kerkohet estetiste me eks…
Pozicioni: Estetiste
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Stadiumi Dinamo, Tirane

Postuar më: Jan. 24, 2023, 2:25 p.m.

Vend pune vakant 
Klinika estetiko-mjekesore Luis Medical Aesthetic, kerkohet estetiste me eksperience!

Kualifikimet:

-Aftesi te shkelqyera komunikimi.
-Aftesi per te punuar ne grup.
-Pasion per fushen e estikes.
-Eksperienca e meparshme ne specializime lazeri apo trajtime fyyre perben avantazh.

Detyrat: 
Ndjekje e vazhdueshme e klienteve.
Te jete e afte ne kryerjen e te gjitha trajtimeve te zbatueshme.
Mirembajtja e mjeteve dhe ambientit te punes.


Orari: Full Time 

Paga: Rroge baze + perqindje 

Te interersuarit te aplikojne duke derguar email me CV-ne e tyre ne adresen [email protected]


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona