Benian Sh.a. kërkon Shitës / Shitëse në Qendër Tregtare (QTU)

Benian Sh.a. kërkon Shitës / Shitëse në Qendër Tregtare (QTU)
Pozicioni: SHITES/ SHITESE
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: Universitet
Qyteti dhe Adresa: Tirane/QTU

Postuar më: Sept. 18, 2023, 11 a.m.

Benian Sh.a. kërkon Shitës / Shitëse në Qendër Tregtare (QTU)

Mund të aplikoni:

Duke dërguar CV-në tuaj në adresën: [email protected]

Ose në WhatsApp: 068 201 1184

 


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona