Oferta pune - Njoftime Pune
Kërkohen agjentë telefonik anglisht smartworking
Bllok, Tirane - 500 Euro
Profesioni: Agjentë telefonik - Arsimi: Gjimnaz
Kerkohet Kamarier/Banakier
Rruga e Dibres, Tirane - 300 Euro
Profesioni: Kamarier/Banakier - Arsimi: E paspecifikuar
Kërkohet shofer,Lunder.Paga:80.000
Lunder, Tirane - 80 Lekë
Profesioni: Shofer - Arsimi: Gjimnaz
Kërkohen agjentë telefonik anglisht (nga shtepia)
Bllok, Tirane - 500 Euro
Profesioni: Agjentë telefonik - Arsimi: Gjimnaz
Specialist Ndërtimi
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Specialist Ndërtimi - Arsimi: E paspecifikuar
Operator i Sallës së Monitorimit
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Operator i Sallës së Monitorimit - Arsimi: E paspecifikuar
Mirëmbajtës i Rrjetit Hidraulik
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Mirëmbajtës i Rrjetit Hidraulik - Arsimi: E paspecifikuar
Mirëmbajtës i Rrjetit Elektrik
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Mirëmbajtës i Rrjetit Elektrik - Arsimi: E paspecifikuar
Menaxher/e Pastrimi
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Menaxher/e Pastrimi - Arsimi: E paspecifikuar
Menaxher i Mirëmbajtjes së Ambjenteve të Përbashkëta
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Menaxher i Mirëmbajtjes së Ambjenteve të Përbashkëta - Arsimi: E paspecifikuar
Menaxher Gjelberimi
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Menaxher Gjelberimi - Arsimi: E paspecifikuar
PUNONJES SOCIAL
TIRANE, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: PUNONJES SOCIAL - Arsimi: Universitet
TERAPIST OKUPACIONAL
TIRANE, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: TERAPIST OKUPACIONAL - Arsimi: Universitet
Kërkojmë agjente marketingu anglisht, remote
Stadiumi Dinamo, Tirane - 500 Euro
Profesioni: Agjentë marketingu - Arsimi: Gjimnaz
Kërkojmë agjente telefonik anglisht ( nga shtepia)
Stadiumi Dinamo, Tirane - 500 Euro
Profesioni: Agjentë telefonik - Arsimi: Gjimnaz
Water Boutique Durres
Durres - Tirane 0 km, Durres - 0 Lekë
Profesioni: Shitese ne Showroom - Arsimi: E paspecifikuar
AMO SUSHI zgjeron stafin
Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, Kulla2, Kati 0, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Restorant - Arsimi: E paspecifikuar
Financier /e
Tirane, Tirane - 0 Lekë
Profesioni: Financier /e - Arsimi: Universitet
Shofer, Logjistik
Durres, Durres - 0 Lekë
Profesioni: Shofer, Logjistik - Arsimi: Gjimnaz
Kerkoj Stukator dhe Llamarinist
Gjec Kodër, Tirane - 800 Lekë
Profesioni: Stukar dhe Llamarinist - Arsimi: E paspecifikuar
Teknik IT
Durres, Durres - -6 Lekë
Profesioni: Teknik IT - Arsimi: E paspecifikuar
Kërkohet Teamleader anglisht Smartworking!
Bllok, Tirane - 1,000 Euro
Profesioni: Supervizor - Arsimi: Gjimnaz

Oferta Pune - Njoftime Pune - Gjej pune falas!

Deshiron te kerkoni per te gjetur nje vend pune ne menyre qe te keni nje te ardhme te sigurte dhe te ardhura te mira? Mos kerkoni me gjate! Platforma jone online ju mundeson qe ju te gjej pune me thjeshtesi dhe duke mos u lodhur!

Ju mund te shfletoni mbi dhjetra oferta pune qe ne mundesojme per personat te cilet deshirojne te gjejne pune ose te cilet jane aktualisht te papune. Ne kemi nje shumellojshmeri pozicionesh gati per ju ne menyre qe te gjeni vendin e duhur te punes.

Te kerkosh per nje njoftime pune eshte shumicen e hereve nje sfide e vertete sepse shume rralle mund te gjesh ate njoftim pune qe te pershtatet.

Kerkoj pune ne tirane

Shumica e personave qe jane ne kerkim te nje vendi te ri pune duan te punojne ne Tirane per shkak se ka shume mundesi te ndryshme punesimi dhe aty mund te gjejne punen qe ata kane kerkuar.

Megjithate, jo gjithmone eshte e thjeshte te gjesh ate cfare kerkon ne mesin e nje konkurrence te madhe dhe te dhjetra kerkesave ne dite per oferta pune dhe njoftime pune.

Ne platformen tone, ju keni mundesi te shfletoni njoftimet e fundit te punes per te gjetur punen ideale per ju dhe per t'u punesuar atje ku ju mendoni se mund te performoni me se miri.

Njoftime pune falas

Ju mund te kerkoni shpesh here per dua pune si edhe pune nga shtepia apo edhe njoftimecom dhe njoftime falas. Keto jane vende ku ju mund te gjeni pune online me vetem nje klikim.

Ne ju garantojme cilesine me te mire ne vend per te gjetur vendin tuaj adekuat te punes dhe per t'u punesuar me thjeshtesi dhe shpejtesi. Cilesia eshte e garantuar per vendin qe ju deshironi te punesoheni.

Oferta pune

Pervec njoftimeve te punes falas ne kemi edhe oferta pune ku ju mund te aplikoni per t'u punesuar atje ku ju e shihni me te arsyeshme per ju.

Aplikmi gjithashtu eshte shume i thjeshte. Ju vetem hapni njoftimin e punes qe deshironi dhe nepermjet te dhenave te kontaktit ju mund te aplikoni tek punedhenesi.