Testues Websitesh & Aplikacionesh

Testues Websitesh & Aplikacionesh
Pozicioni: Testues
Rroga: 60,000 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Rruga grigor gjirokastriti

Postuar më: June 9, 2023, 4:10 p.m.

Program trajnim + punesim per pune nga shtepia si testues web dhe app.
Trajnimi eshte me pagese 55 euro ( 6.000 leke ) , ku seanca e pare (prezantimi) eshte falas , dhe punesimi ndermjetsohet nga ne (100% i sigurte)
Kerkohet : 
1. Gjuha angleze
2. Mosha : 16-35
Puna kryhet ne kohen e lire dhe pagesa eshte ne baze te punes .
Mer me shume info ose ndiq seancen prezantuese (pa pagese) ne numrin ne Whats App


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona