Gjeni një profesionist!
Gjeni ose postoni vende pune!

Platforma Profesionist.al ju mundëson të kërkoni për profesionistin që ju duhet dhe të punësoni kandidatin më të mirë. Gjithashtu, ju mund të publikoni njoftime pune si punëdhënës, dhe të gjeni vende pune si punëkërkues!

Kujdesi i Shtëpisë

Rezervoni nje pastrim tani! - Pastruese Shtepie Tirane
Pastruese Shtepie - Pastrim Shtepie

Fillon nga 150 Lekë

8 Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime
Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime

Femijet dhe Kujdesi

Te duhet dado per femije - Kujdestare per femije Tirane?
Dado per femije - Kujdestare per femije

Fillon nga 30 Euro

Sherbime per shtepine

Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike
Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike

Fillon nga 500 Lekë

13 Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike
Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike

Fillon nga 700 Lekë

Te moshuarit dhe kujdesi

Te duhet kujdestare per te moshuar? - 7 Kujdestare ne Tirane
Te duhet kujdestare per te moshuar? - Kujdestare ne Tirane

Fillon nga 30 Euro

Sherbime me qera

Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.
Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.

Fillon nga 1,000 Lekë

Kurse te gjuheve te huaja

Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia - Cmime konkuruese!
Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia

Fillon nga 99 Euro

Kurs Gjermanisht Online - Niveli A1-B2 Gjermanisht
Kurs Gjermanisht Online - Meso Gjermanisht

Fillon nga 149 Euro

Lista e Njoftimeve të Punës

Ofrohet pune INXHINIER MEKANIKE
Tirana KMY yzberisht, Tirane - 0 Lekë

Kompania Euro Teknik ofron vend pune per INXHINIER MEKANIKE ne terren. Inxhinieri duhet te kete eksperienc dhe te jet i afte te perdori librin e masave, AutoCAD, Excel dhe kompjuterin ne nivel baz…

Profesioni: Inxhinier MEKANIKE - Arsimi: E paspecifikuar
Specialist Hidraulik
Kodra e Diellit, Tirane - 0 Lekë

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit…

Profesioni: Specialist Hidraulik - Arsimi: E paspecifikuar
Pastruese ne Hotel 50.00 Leke
Kodra e Diellit, Tirane - 50 Lekë

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit…

Profesioni: Pastruese ne Hotel 50.00 Leke - Arsimi: E paspecifikuar
Menaxher Recepsioni
Kodra e Diellit, Tirane - 0 Lekë

ARKA Hotel as part of ATDG (Art and Tourism Development Group) company, one of the leading companies in the field of Tourism and Hospitality, Invites you to ap…

Profesioni: Menaxher Recepsioni - Arsimi: E paspecifikuar
Menaxher Eventesh (m/f), 100.000 - 120.000 Lekë
Kodra e Diellit, Tirane - 0 Lekë

Hotel në Tiranë kërkon të punësoj: Menaxher /e Eventesh Shiko Njoftimin

Profesioni: Menaxher Eventesh (m/f), 100.000 - 120.000 Lekë - Arsimi: E paspecifikuar
Event Manager
Kodra e Diellit, Tirane - 0 Lekë

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit…

Profesioni: Event Manager - Arsimi: E paspecifikuar
Shiko të Gjitha Njoftimet e Punës

Lista e Udhëtimeve Turistike

€ 50 / per person
  • 2 Ditë / 1 Natë
  • Meteora, Kallabaka, Ja…

Udhetim ne Meteora (Janine - Kallabaka - Meteora)

Udhëtoni drejt një vendi të magjishëm i cili do t'ju bëjë të mos doni që të largoheni më! Kjo është magjia që të ofron Meteora!

Shiko të Gjitha Ofertat Turistike