Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e instagramit. (vajze) TURNI 2

Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e instagramit. (vajze) TURNI 2
Pozicioni: Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e instagramit. (vajze) TURNI 2
Rroga: 50,000 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/sheshi Wilson ne Bllok , Tirane

Postuar më: May 14, 2024, 2:18 p.m.

KËRKESAT E PROFILIT:
- TURNI 2
- Të kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.
- Të menaxhoje instagramin e kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.
- Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
- Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
- Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
- Te jete metodike dhe e organizuar.
- Paga mbi 50000 leke ne varesi te performances ne pune.

  • Aftesi shume te mira ne drejtshkrimin e gjuhes shqipe
  • Konceptimin vizual dhe Kontent te postimeve ne Instagram.
  • Realizimin e video-prezantimit te produkteve me ze dhe figure.
  • Bashkepunim te ngushte me departamentin e Grafikes.
  • Kerkime te vazhdueshme dhe studim i tregut .

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: [email protected] ose watsup : 00355676323466
Suksese!


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona