Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e tik tok-ut. (vajze) TURNI 2

Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e tik tok-ut. (vajze) TURNI 2
Pozicioni: Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e tik tok-ut. (vajze) TURNI 2
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/sheshi Wilson ne bllok Tirane

Postuar më: May 18, 2024, 7:22 p.m.

EKSPERTE NE RRITJEN DHE MENAXHIMIN E TIK TOK-UT. (vajze) TURNI 2

KËRKESAT E PROFILIT:
- TURNI 2

- Të kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.
- Të menaxhoje tik-tokun e kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.
- Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
- Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
- Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
- Te jete metodike dhe e organizuar.

  • Aftesi shume te mira ne drejtshkrimin e gjuhes shqipe
  • Konceptimin vizual dhe Kontent te postimeve ne TikTok.
  • Realizimin e video-prezantimit te produkteve me ze dhe figure.
  • Bashkepunim te ngushte me departamentin e Grafikes.
  • Kerkime te vazhdueshme dhe studim i tregut .

Paga mbi 50000 leke ne varesi te performances ne pune.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: [email protected] ose watsup : 00355676323466
Suksese!


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona