...


128 99
Euro në total.

Ploteso formularin me poshte per t'u regjistruar per kursin:

Ju mund ta lini bosh këtë fushë nëse do të vendosni numrin tuaj të telefonit më poshtë.
Vendosni numrin tuaj të telefonit që ekipi ynë t'ju kontaktojë nëpërmjet WhatsApp në lidhje me kërkesën tuaj.
Nëse nuk jetoni në Shqipëri, vendosni emrin e shtetit ku ju jetoni.
Kushton:
128 99 Euro në total.

VINI RE: Ndihuni lirshëm të dërgoni kërkesë edhe për të marrë më shumë informacion. Bërja e kërkesës nuk nënkupton detyrim për të paguar.

Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia - Cmime konkuruese!


Kurs Italisht Online

Ne ofrojme kurs italisht online per te gjithe ata qe duan te mesojne Italisht shpejte dhe mire nga shtepia e tyre. Mesimin mund ta ndiqni me Google Meet nga komoditeti i shtepise suaj. Mesimi yne eshte i nivelit shume te larte dhe ju do te gjeni cilesi dhe garanci prane qendres sone.

Pervec kursit te italishtes nga shtepia, a ofroni kurse te tjera?

Ne nuk ofrojme vetem kurs italisht online, por ne ofrojme edhe plot kurse te tjera online te cilat kane te bejne me kurs gjermanisht online, kurs anglisht online, si edhe kurse programimi online, ne gjuhe te tilla si Java, C++, Python. Te gjitha keto do mund t'i ndiqni nga shtepia juaj.

Ne ju ndihmojme gjithashtu te gjeni kujdestare per te moshuar tirane shume thjeshte duke ju bere te mundur kujdesin adekuat te prinderve ose gjysherve tuaj te cilet kane nevoje per kujdes.

Deshironi te mesoni italisht online? Ju mund te ndiqni nje kurs italisht online

Shume shpesh degjojme qe sa vjen e me teper gjuhet e huaja behen pjese e pandare e jetes sone. Disa persona dine me shume se 2 gjuhe te huaja, ndersa disa te tjere duan te mesojne italisht online ose gjuhe te tjera gjate gjithe kohes.

Ne ju mundesojme pikerisht kete. Studimin e gjuheve te huaja nga komoditeti i shtepise suaj. Shume studime kane treguar se efektiviteti i mesimit online eshte shume i larte kur ai behet sic duhet. Dhe ne ju garantojme qe ne e bejme sic duhet!

Si mund te bashkohem ne mesimin e gjuhes italiane online?

Per te ndjekur mesimin online, e vetmja gje qe duhet te beni eshte te lidheni nepermjet nje programi specifik qe ne do t'ju japim (me shume mundesi Zoom) dhe me pas mund te ndiqni mesimin online per kursin tuaj ne programim pa asnje problem dhe lodhje.

Jeni student? Neofrojme kurs italisht online per t'ju ardhur ne ndihme me studimet tuaja!

Kurs Italisht Online. Meso Italisht nga Shtepia.

Ju jeni student ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja te Universitetit te Tiranes ose ne nje universitet tjeter te vendit tone? Mos u shqetesoni! Ne mund t'ju ndihmojme qe ju te pervetesoni gjuhen italiane ne menyre qe te dilni mire ne provimet tuaja finale.

Si behet mesimi per kurs italisht online ose ne klase?

Ne do te krijojme grupe te vogla me nga 3-4 persona per grup. Ne kete menyre ju do te keni mundesi qe te jeni te perqendruar 100% tek mesimi dhe t'i beni pyetje lehtesisht mesuesit tuaj.

Ne grupin tone te studimit, te perbere nga 3-4 anetare, vemendja do te jete e kushtuar vetem tek ju te tre-katert e tek askush tjeter jashte atij grupi.

A me ndihmoni me makina me qera tirane?

Nje nder gjerat qe ne dime te bejme me mire eshte ofrimi edhe i makina me qera tirane per te gjithe ju qe deshironi te merrni nje makine me qera dhe te mund te levizni kudo me te.

Eshte e veshtire ndonjehere te gjesh nje makine me qera rinas ne menyre te thjeshte per te levizur ne aeroport, por duke ju afishuar kompanite me te mira ne kete fushe ne ju ndihmojme te gjeni perfeksionin.

Cfare cmimi duhet te paguaj per kurs italisht online?

Mesimi online i gjuhes italiane, pra kurs italisht online, ka nje cmim shume te favorshem per te gjithe ata qe duan te pervetesojne si edhe te mesojne gjuhen italiane. Gjuha italiane ju ndihmon qe te gjeni pune edhe ne Call Center dhe me pas te punesoheni ne nje te tille dhe te fitoni te ardhura te mira. Cmimet tona jane nga cmimet me konkuruese ne treg per mesimin e gjuhes italiane.

A jane per mua keto kurse? A mund te mesoj italisht nga shtepia?

Keni pasiguri per kursin online, ose mendoni qe nuk eshte efektiv? Kontrolloni kete faqe ku thuhet qe sipas statistikave, te mesuarit online i ben studentet te mesojne 5 here me shume materiale se sa do te mesonin nepermjet kurseve tradicionale fytyre-me-fytyre.

Përditësuar për hërë të fundit më Aug. 6, 2022, 4:05 p.m.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona