Gazetar/e Terreni

Gazetar/e Terreni
Pozicioni: Gazetar/e Terreni
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Tiranë

Postuar më: Sept. 15, 2023, 2:24 p.m.

Revista Ora shpallë konkurs për 2 vende pune:

Gazetar/e terreni

 

Kushtet:

Të ketë njohuri themelore për punën e gazetarisë online ( Fakulteti i Gazetarisë nuk është i obligueshëm )

Të ketë vetë-iniciativë për trajtimin e temave/problematikave të ndryshme

Të jetë në gjendje të punojë në presion

Të jetë i gatshëm të punojë në orare të ndryshme dhe të zgjatura brenda ditës

Të ketë njohuri për zhvillimet aktuale në vend

Përparësi do të kenë ata që kanë përvojë pune në media online dhe që njohin të paktën një gjuhë të huaj

 

CV-në mund ta dërgoni në e-mail adresën: [email protected]

Tel: +355692293397


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona