Inxhinier/e Ndertimi

Inxhinier/e Ndertimi
Pozicioni: Inxhiner/e Ndertimi
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: Universitet
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Rruga "Marko Bocari" Tirane

Postuar më: May 26, 2023, 4:02 p.m.

MODESTE shpk ofron vend pune si Inxhinier Ndertimi .

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:
• Diplomë në Inxhinieri Ndërtimi.
• Eksperiencë pune mbi 5 vjet në zbatim
• Të ketë aftësi shumë të mira planifikimi dhe organizimi pune.
• Të ketë njohuri shumë të mira të programeve inxhinierike dhe Paketës Office.
• Pergatitja e dokumentacionit tekniko-ligjor, libreza masash.
• Prioritet eksperiencë në zbatim të kontratave për punë publike dhe njohja e mirë e gjuhës angleze.Të interesuarit të dëgojnë CV në adresën e emailt: [email protected]
Ju njoftojmë se vetëm kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen për interviste.


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona