Kerkohen Specialist ne Fushen Mekanike dhe Elektrike.

Kerkohen Specialist ne Fushen Mekanike dhe Elektrike.
Pozicioni: Elektricist dhe Mekanik
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: Gjimnaz
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Tirane

Postuar më: Feb. 26, 2023, 7:58 p.m.

Kerkohen Specialiste ne profilet Mekanike dhe Elektrike

Mekanike ( 3 specialista )  dhe  Elektrike ( 3 specialista )

Perkatesisht profilet e kerkuara jane :

Per pjesen Mekanike ( Specialaiteti i kerkuar eshte ):

1-) Sistem kondicionimi,  ngrohje ftohje

2-) Sistem ventilimi
3-) sistem zjarri ( sprinkler) 

 

Per pjesen Elektrike ( Specialaiteti i kerkuar eshte )

1-) Vendosje instalim  kanalinash dhe tubosh metalike 
2-) Instalime elektrike te brendeshme godinash.

3-) Instalime te brendeshme sistem sigurie audio, video dhe sensore.

Paga eshte teper e kenaqeshme. Te interesuarit te kontaktojne ne Nr 067 20 89 135 


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona