Kerkohet Agjent/E Pre-Seller

Kerkohet Agjent/E Pre-Seller
Pozicioni: Agjent/E Pre-Seller
Rroga: 70 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Tirane

Postuar më: Sept. 20, 2023, 8:49 a.m.

Tirane, ofrohet vend : Para-shitje /Pre-SellerDetyrat dhe pergjegjesite :
-Viziton cdo pike shitje ne zonen e tij sipas nje programi ditor te paracaktuar
-Merr porosite nga klientet ekzistues dhe identifikon klientet e rinj.
-Prezanton ne menyre profesionale produktet te klientet e zones qe mbulon.
-Bashkepunon dhe shkemben informacione te vazhdueshme me eproret e tij mbi ecurine e punes dhe mbi problematikat e hasuara.

Kualifikime/ Kerkesa :
-Te kete mbaraur arsimin e mesem, arsimi I larte perben avantazh.
-Te kete aftesi te mira komunikuese dhe te punoj ne grup.
-Te kete deshire te punoj ne terren.
-Te jete I motivuar per arritjen e rezultateve.
-Te kete Leje drejtimi


Ofrohet pagë e mirë + %


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona