Kerkohet Asistente Zyre

Kerkohet Asistente Zyre
Pozicioni: Asistente
Rroga: 50,000 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Tirane Rruga Mine Peza

Postuar më: March 15, 2023, 1:03 p.m.

Kerkohet Asistente Zyre

Page Baze + Bonus


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona