Kerkohet Pasticiere

Kerkohet Pasticiere
Pozicioni: Pasticiere
Rroga: 60,000 Lekë
Edukimi: Gjimnaz
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Tirane,ish bllok

Postuar më: Nov. 16, 2023, 6:07 p.m.

Te kere ekperience pune

 


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona