KERKOJ EKONOMISTE

KERKOJ EKONOMISTE
Pozicioni: EKONOMISTE
Rroga: 50,000 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/TIRANE, Rruga e Dibres, perballe PC Store

Postuar më: Nov. 17, 2023, 3:22 p.m.

STUDIO KONTABILITETI, ne qender te Tiranes tek pallatet 9-kateshe, e konsoliduar ne tregun e fushes se profesionisteve kontabel, kerkon te punesoje Ekonomiste me pagesat mesatare te tregut te punes, duke u krijuar atyre ne te njejten kohe edhe mundesine e kualifikimit te thelluar profesional nepermjet kryerjes se detyrave te kontabilitetit brenda zyres.

Personat e interesuar duhet te kene perfunduar nje dege te Fakultetit Ekonomik,
jo me heret se 6 vite, ose te jene ne vitin e fundit Master.
(Ne rast se perzgjidhen per intervistim duhet te marrin diplomen/diplomat me vete)

Nuk eshte aspak e nevojshme eksperienca.

Jeni te mirepritur.


Kontaktoni:
email: [email protected]

Cel. : 069 20 56 409


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona