Kerkojme Shef/e Sushi!!

Kerkojme Shef/e Sushi!!
Pozicioni: Shef Sushi
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Komuna e Parisit

Postuar më: May 24, 2023, 2:28 p.m.

Pershkrimi i punes:

Wonderbites po kërkon një Shef/e Sushi për t'iu bashkuar ekipit tonë. Si një Shef/e Sushi, ju do të jeni përgjegjës/e për ruajtjen e një standardi të shkëlqyer dhe për sherbimin cilesor te produkteve tona tek klientet tane.

Pergjegjsite dhe kualifikimet: 

-Pergatit varietete te ndryshme te gatimeve te detit.
-Te kujdeset per temperaturen ne te cilen qendrojne produktet e perdorura per sushi.
-Te mbaje nje sektor te paster dhe te rregullt pune.
-Te ndihmoje ne sherbimin cilesor dhe te shpejte ndaj klienteve tane.
-Preferohet eksperience mbi 6 muaj ne kete pozicion.
-Deshire per te punuar dhe mesuar
Cfare ne ofrojme:

Ne ofrojmë një paketë kompensimi konkurruese, duke përfshirë përfitime, si dhe mundësi për zhvillim dhe rritje profesionale brenda organizatës sonë dinamike. Bashkohuni me ekipin tonë në Wonderbites dhe bëhuni një anëtar i vlefshëm i fuqisë sonë punëtore të përkushtuar ndërsa ne vazhdojmë të ripërcaktojmë standardet e industrisë dhe të ofrojmë kënaqësi të pashembullt të klientit.

Aplikoni tani dhe kontribuoni me aftësitë dhe ekspertizën tuaj në misionin tonë për të ofruar produkte superiore duke respektuar standardet më të larta të sigurisë, cilësisë dhe inovacionit në Wonderbites.
 


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona