Kërkojmë staf të ri

Kërkojmë staf të ri
Pozicioni: Shites
Rroga: 40 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Tiranë

Postuar më: March 16, 2023, 10:56 a.m.

Kërkojmë staf të ri për kompaninë tonë të moshës 18-25 vjeç.Pocicioni i punës është shitës në dyqan elektronike.Paga e kënaqshme dhe me stimuj shumë të mirë në shitje.Kushtet e punës të mira.


Aplikoni për vendin e punës
WhatsApp: +355692037753 Ylli

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona