Kerkojme Zgarist/e

Kerkojme Zgarist/e
Pozicioni: Zgarist/e
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Komuna e Parisit

Postuar më: May 24, 2023, 7:38 a.m.

Pershkrimi i Punes:

Wonderbites po kërkon një Zgarist/e për t'iu bashkuar ekipit tonë. Si një Zgarist/e, ju do të jeni përgjegjës për ruajtjen e një standardi të shkëlqyer dhe për sherbimin cilesor ushqimeve tona tek klientet tane.

Pergjegjesite dhe kualifikimet:

-Preferohet me eksperience mbi 1 vit ne kete pozicion.
-Përgjegjës për vendosjen, perdorimin dhe mirembajtjen e skarës.
-Përgjegjës për prodhimin e përditshëm të artikujve ushqimorë dhe specialiteteve të menusë ditore.
-Ndjek recetat dhe/ose udhëzimet për përgatitjen e mishit, perimeve dhe ushqimeve të tjera të pjekura në skarë. (Përfshire përdorimin e një sërë pajisjesh kuzhine për të matur dhe përzier përbërësit, larjen, qërimin, prerjen dhe copëtimin e ushqimit, si dhe prerjen e mishit dhe shpendëve.)
-Përgjegjës për pastrimin e të gjitha pajisjeve dhe enëve të përdorura në zonën e përgatitjes dhe prodhimit të skarës.
-Deshire per te punuar dhe njohuri rreth kuzhines.Cfare ne ofrojme:

Ne ofrojmë një paketë kompensimi konkurruese, duke përfshirë përfitime, si dhe mundësi për zhvillim dhe rritje profesionale brenda organizatës sonë dinamike. Bashkohuni me ekipin tonë në Wonderbites dhe bëhuni një anëtar i vlefshëm i fuqisë sonë punëtore të përkushtuar ndërsa ne vazhdojmë të ripërcaktojmë standardet e industrisë dhe të ofrojmë kënaqësi të pashembullt të klientit.

Aplikoni tani dhe kontribuoni me aftësitë dhe ekspertizën tuaj në misionin tonë për të ofruar produkte superiore duke respektuar standardet më të larta të sigurisë, cilësisë dhe inovacionit në Wonderbites.
 


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona