Kuzhinier/e/Commis Chef

Kuzhinier/e/Commis Chef
Pozicioni: Kuzhinier/e
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Komuna e Parisit

Postuar më: May 23, 2023, 8:17 a.m.

Përshkrimi i punës:

Wonderbites po kërkon një kuzhinier/e të aftë dhe të orientuar drejt detajeve për t'iu bashkuar ekipit tonë. Si një Commis Chef, ju do të jeni përgjegjës për ruajtjen e një standardi të shkëlqyer dhe për gatimin e nje ushqimi të shijshëm nga menuja jonë. Kandidati/ja ideal/e duhet të ketë një pasion të fortë për përsosmërinë e kuzhinës dhe një sy të mprehtë për detajet.

 

Përgjegjësitë:

Ruajtja e standardeve të larta të higjienës.

Monitorimi i cilësise dhe sasise te ushqimit të përgatitur.

Të jetei në gjendje të përshtatet me stilin tonë të gatimit dhe të ndihmojë kolegët në kohë të ngarkuara nëse është e nevojshme.

Përgat dhe prezanton pjatat në një nivel të lartë standarti.

Sigurohet që shërbimi të jete i shpejte dhe i qete, të mos ketë ushqim me cilësi të dobët dhe të mos ketë pritje të gjata nga klientet.

 

Kualifikimet:

-Përvojë e dëshmuar në kulinari/kuzhinë.

-Aftësi të shkëlqyera komunikimi ndërpersonale dhe verbale.

-Shumë i/e organizuar me vëmendje të shkëlqyer ndaj detajeve.

-Njohuri të rregullores së shëndetit dhe sigurisë ushqimore.

-Pasion për të ofruar pjata të jashtëzakonshme.

-Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur pa mbikqyrje.


 

Wonderbites është një kompani udhëheqëse e teknologjisë ushqimore që po revolucionarizon mënyrën sesi njerëzit e përjetojnë ushqimin. Ne krenohemi për ofrimin e produkteve me cilësi të lartë dhe inovative për klientët tanë, të nxitur nga pasioni ynë për përsosmëri. Si Commis Chef në Wonderbites, do të keni mundësinë të punoni me teknologjinë më të fundit dhe të kontribuoni në angazhimin tonë për të ofruar produkte të jashtëzakonshme që plotësojnë nevojat në zhvillim të konsumatorëve tanë.

 

Ne ofrojmë një paketë kompensimi konkurruese, duke përfshirë përfitime, si dhe mundësi për zhvillim dhe rritje profesionale brenda organizatës sonë dinamike. Bashkohuni me ekipin tonë në Wonderbites dhe bëhuni një anëtar i vlefshëm i fuqisë sonë punëtore të përkushtuar ndërsa ne vazhdojmë të ripërcaktojmë standardet e industrisë dhe të ofrojmë kënaqësi të pashembullt të klientit.


Aplikoni tani dhe kontribuoni me aftësitë dhe ekspertizën tuaj në misionin tonë për të ofruar produkte superiore duke respektuar standardet më të larta të sigurisë, cilësisë dhe inovacionit në Wonderbites.
 


Aplikoni për vendin e punës
WhatsApp: +355697037770

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona