Menaxhere Supermarketi-ITALMARKET

Menaxhere Supermarketi-ITALMARKET
Pozicioni: Menaxhere Supermarketi-ITALMARKET
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: Gjimnaz
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Rruga Ali Visha ,Kompleksi Grand ,Tirane

Postuar më: July 3, 2024, 10:45 a.m.

Supermarketi ItalMarket, pjese e Bisha&Co, eshte nje supermarket i fokusuar ne tregetimin e produkteve Italiane .
Cilesia per ne nenkupton ne radhe te pare shendetin dhe sigurine e konsumatoreve tane.
Per punonjesit tane, ne jemi nje punedhenes i pergjegjshem dhe i konsoliduar. Per partneret tane ne jemi nje partner korrekt dhe i ndershem ne biznes.

 

Aktualisht kompania jone ne zgjerim, po kerkon te punesoje punonjes ne pozicionin Menaxhere Supermarketi.

 

Permbledhje e Pozicionit: 

Menaxheri i Supermarketit eshte pergjegjes per administrimin e perditshmerise se marketit në perputhje me politikat e pergjithshme te kompanise. Fokusi kryesor i saj eshte arritja e indikatoreve te performances te vendosur nga kompania, monitorimi i stafit per arritjen e objektivave qe ju vendosen dhe sigurimi i mbarevajtjes operative te supermarketit.

 

Pergjegjesite e pozicionit:


-Sigurimi i arritjes se objektivave sasiore dhe cilesore te vendosura nga kompania per supermarketin ne pergjithesi dhe cdo stafi ne vecanti .

-Kryen porosi tek furnitoret per mallrat qe mungojne ne market .

-Sigurimi i normes se rritjes se biznesit te supermarketit nga viti ne vit .

-Monitorimi i stafit ne baza ditore per te garantuar performimin korrekt te detyrave te ngarkuara dhe menaxhimin e pritshmerive te performances se tyre sasiore dhe cilesore .

-Sigurimi i respektimit te rregulloreve, procedurave dhe proceseve ne fuqi te kerkuara nga kompania .

-Menaxhimi i stokut te dyqanit dhe garantimi i optimizimit te tij ne funksion te arritjes se objektivave te supermarketit .

-Menaxhimi i ankesave apo problematikave te klienteve .

-Mbledhja dhe ndarja e informacioneve ne lidhje me dinamikat e tregut ku operon supermarketi per konkurrentet, klientet potencial, mundesi biznesi etj.

-Detyra te tjera te ngarkuara ne funksion te rolit .

 

Kriteret dhe aftesite e kerkuara:

Edukimi: Arsimi i larte, profili Ekonomik/Finance.
Eksperiencat e punes: Minimum 1 vit pervoje pune ne pozicion te ngjashem.

 

Kualifikime te tjera:

-Njohuri te sistemit Financa 5,

-Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane (me shkrim dhe verbale).

-Njohuri shume te mira te paketes Windows Office Package (Word, Excel, Power Point).

-Metodik dhe e organizuar.

-Ndershmeri dhe integritet.

 

Kushte shume te mira pune!

 

Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen 

e-mail:[email protected] ose te kontaktojne ne numrin : +355689089633

Adresa : Sauk i Ri , Prane ItalMarket ,Tirane 

 

 

 

 


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona