Ofrohet pune Pasticier/e!

Ofrohet pune Pasticier/e!
Pozicioni: Pasticier/e
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Komuna e Parisit

Postuar më: May 24, 2023, 7:37 a.m.

Pershkrimi i Punes:

Wonderbites po kërkon një Pasticier/e për t'iu bashkuar ekipit tonë. Si një Pasticier/e, ju do të jeni përgjegjës/e për ruajtjen e një standardi të shkëlqyer dhe për sherbimin cilesor ushqimeve tona tek klientet tane.

Pergjegjesite dhe kualifikimet:


-Mbikëqyr prodhimin dhe shpërndarjen e përditshme të të gjitha pastave, ëmbëlsirave dhe produkteve të furrës.
-Siguron respektimin e recetave dhe standardeve, kontrollimin e kostove të ushqimit dhe përgatitjen e sasisë së duhur bazuar në nevojat e përcaktuara të prodhimit.
-Siguron trajtimin e duhur të ushqimit, prezantimin, kontrollin e porcioneve dhe mirëmbajtjen e temperaturave të duhura të shërbimit.
-Monitoron dhe kontrollon mirëmbajtjen e kuzhinës dhe pajisjeve të pastiçerisë për të
siguruar një mjedis pune që plotëson/tejkalon standardet dhe rregulloren.
-Preferohet mbi 1 vit eksperience ne kete pozicion.
-Deshire per te mesuar dhe pasion per procesin e prodhimit te embelsirave.

Cfare ne ofrojme:

Ne ofrojmë një paketë kompensimi konkurruese, duke përfshirë përfitime, si dhe mundësi për zhvillim dhe rritje profesionale brenda organizatës sonë dinamike. Bashkohuni me ekipin tonë në Wonderbites dhe bëhuni një anëtar i vlefshëm i fuqisë sonë punëtore të përkushtuar ndërsa ne vazhdojmë të ripërcaktojmë standardet e industrisë dhe të ofrojmë kënaqësi të pashembullt të klientit.

Aplikoni tani dhe kontribuoni me aftësitë dhe ekspertizën tuaj në misionin tonë për të ofruar produkte superiore duke respektuar standardet më të larta të sigurisë, cilësisë dhe inovacionit në Wonderbites.


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona