Pasticier

Pasticier
Pozicioni: Pasticier
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Autostrada Tirane-Durres, km 7

Postuar më: Feb. 21, 2023, 12:10 p.m.

Mercato Italia pjese e MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, po kërkon nje punonjës për Departamentet e saj:

Pasticier

Qellimi : Prodhimi i produkteve të ndryshme të pasticerise në bazë të recetave të përgatitura nga Menaxheri i Departamentit.

Detyra dhe Përgjegjësi:
Të njohë shumë mirë procedurat e përgatitjes së ëmbëlsirave të ndryshme sipas recetave;
- Të ketë iniciativë për të prodhuar ëmbëlsirat të ndryshme edhe në mungesë të përgjegjësit të departamentit;
- Të kontrollojë produktin para se ta nxjerrë në banak;
- Të marrë pjesë në inventaret e departamentit duke sistemuar dhe rregulluar produktet e brumit në banak dhe frigorifer;
- Të mbikqyrë të gjitha proceset e punës në mënyrë që cilësia e produkteve të jetë në përputhje me standartet e percaktuara;

Kërkesat:
a.Edukimi: 
Te kete kryer kurse te formimit profesional ne kete fushe;
b.Eksperiencat e punës: Eksperiencë pune të ngjashme, (preferohet 2 vjet).
c.Kualifikime të tjera:
Të ketë njohuri mbi produktet e brumit specifikisht ëmbëlsirat;
d.Aftësi të tjera:
Aftësi shumë të mira komunikimi;
- Aftësi shumë të mira të menaxhimit të kohës;
- Aftësi të shkëlqyera të organizimit;

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV:
1. Me E-mail: [email protected]
2. ose kontaktoni 069 40 22 492


MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona