Pastruese ne Hotel 50.000 Leke

Pastruese ne Hotel 50.000 Leke
Pozicioni: Pastruese ne Hotel 50.000 Leke
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Kodra e Diellit

Postuar më: Nov. 17, 2022, 12:58 p.m.

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë,

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Punonjëse Pastrimi

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

  • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
  • Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
  • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
  • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
  • Të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;
  • Të jenë korrekte;

Ofrohet:

  • Kushte te mira pune
  • ​Paga 50.000 Leke / Muaj


Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e

Tel. +355686082912


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona