Punonjës Sigurie

Punonjës Sigurie
Pozicioni: Punonjës Sigurie
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Autostrada Tirane-Durres, km 7

Postuar më: Feb. 21, 2023, 12:27 p.m.

Fashion Avenue & Mercato Pjese e MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:

Punonjës Sigurie

Qëllimi i Pozicionit:
Monitorimi dhe mbikqyrja e sigurisë në objekt.
Detyrat dhe Përgjegjësitë: Kryen Detyrat sipas Ligjit Për Shërbimin Privat të Sigurisë Fizike, Ligji Nr.75/2014 per SHFSF dhe në përputhje me politikat e kompanisë.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:
Kualifikimet: Licensa përbën prioritet
Eksperiencë pune: Min 2 vite experiencë pune në pozicione të ngjashme.

Aftësitë:

 

  • Të ketë njohuri rreth rregulloreve dhe ligjeve për sigurinë fizike
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
  • Aftësi për të punuar në grup.
  • Aftësi të punojë nën presion dhe të merret me situata sfiduese.
  • Njohja e një gjuhe të huaj përbën përparësi.Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni dokumentet e poshtë përmendura:
1. CV te detajuar ose kontakt 0694022492
2. Me e-mail: [email protected]


MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore F&M
tek Rrethrotullimi Lunder.
Tirana, Albania


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona