Receptionist, Guest Relation Assistant, Room Attendant

Receptionist, Guest Relation Assistant, Room Attendant
Pozicioni: Receptionist, Guest Relation Assistant, Room Attendant
Rroga: 3,000 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Berat/Liberty's Hotel Bungalow, Watling Street, Lutterworth

Postuar më: May 28, 2023, 9:58 a.m.

Bakers/Bartenders/Chefs/Chef De Partie/Sous Chef/Chef D Cuisine/Cooks/Dietitians,Restaurant and Food Service Manager
Conference Banqueting Operations Manager, Food Beverage Team Manager, Account Manager, Assistant Manager of Front Office, Receptionist, Guest Relation Assistant, Room Attendant, Foreign/International Language Interpreter


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona