Shop Assistant -- Fashion Avenue

Shop Assistant -- Fashion Avenue
Pozicioni: Shop Assistant / Shitës/e -- Fashion Avenue
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Autostrada Tirane-Durres, km 7

Postuar më: Jan. 31, 2023, 8:21 a.m.

Fashion Avenue pjese e MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, , po kërkon të punësojë:

Shop Assistant / Shitës/e

Qëllimi i PozicionitSiguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që interesohet për produktet e departamentit.
 • Kupton nevojën e klientit përkatës, duke dëgjuar me vëmendje maksimale kërkesën e Klientit.
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat Klienti është i interesuar.
 • Ofron keshilla, të cilat i vijnë në ndihmë Klientit, dhe u përgjigjet me dedikim pyetjeve të Klientit.
 • Finalizon procesin e shitjeve të produkteve në përputhje me nevojën e Klientit.
 • Në bashkëpunim me Supervizorin përkatës kontrollon ekzpozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemin e stokut në nivelin e kërkuar.
 • Rivendos në vendet e duhura të gjitha produktet të cilat janë vendosur në vendin e gabuar nga ana e Klientëve.
 • Siguron informacion periodik mbi kërkesat e ndryshme nga klientët të cilin e raporton çdo ditë tek supervizori përkatës .
 • Detyra të tjera siç nevojiten/kërkohenKualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Të ketë Diplomë universitare ose të jetë në proces.
Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme të punës mbi 1 vit.

Aftësitë:

 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit.
 • Të jetë i dobishëm dhe i sjellshëm.
 • Të paturit e një paraqitje të denjë është kërkesë.
 • Njohuri të mira të produkteve.Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni dokumentet e më poshtë përmendura:
1. CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerëzore nëpërmjet njërës nga mënyrat si në vijim:

 • Me e-mail: h[email protected]
 • Nepermjet numrit te telefonit 0694022492
 • Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme:


MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona