Specialist Buke (Furra)

Specialist Buke (Furra)
Pozicioni: Specialist Buke (Furra)
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Autostrada Tirane-Durres km 7. Tirana, Albania

Postuar më: Jan. 10, 2023, 12:02 p.m.

MERCATO ITALIA pjese e MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit "Do It Yourself" në Shqipëri, po kërkon të punesoje ne kuader te zgjerimit te aktivitetit me projekte te reja:

Specialist Buke (Furra)

Qellimi i pozicionit: Gatuan dhe pergatit te gjitha llojet e produkteve te brumit sipas recetave.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
Kryen pun
ët e kërkuara në prodhim
Kryen gatimin n
ë mënyrë të pavarur të të gjitha llojeve të produkteve të brumit
Kontrollon furr
ën, linjën e makinës së paketimit dhe mikserit
B
ën përgatitjen e produktit sipas recetave

Kualifikimet dhe Aftësitë:
T
ë kenë eksperiencë pune në këtë pozicion të paktën 3 vjet
Ruajtja e standardeve 
të higjenës personale në punë
Aftësi për të punuar në grup
Fleksibilitet me orarin me dy turne

P
ër të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar në
1.adresën [email protected] ose
2.Kontaktoni ne numrin 069 40 22 492

MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona