Specialsist Thesar / Inventar

Specialsist Thesar / Inventar
Pozicioni: Specialiste Thesar / Inventari
Rroga: 0 Lekë
Edukimi: Universitet
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Autostrada Tirane-Durres, km 7

Postuar më: Jan. 31, 2023, 8:18 a.m.

FASHION AVENUE & MERCATO ITALIA pjese e MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, , po kërkon të punësojë:

Specialiste Thesar / Inventari

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Master ne Finance-Kontabilitet
Eksperiencë pune: Eksperience pune ne pozicione te ngjashme, jo me pak se 2-3 vjet.

Aftësite:.

  • Aftesi shume te mira analitike.
  • Aftesi per te punuar ne grup,
  • Aftesi shume te mira komunikuese.
  • Aftesi per te mbajtur konfidencialitetin ne lidhje me informacionin e kompanise.


Aftesi te tjera:

·Njohuri te mira te gjuhes angleze.
·Njohuri shume te mira te aplikimeve te Microsoft Office. Njohuri shume te mira te aplikimeve te programeve te Finances.

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:

1. Me e-mail: [email protected]/ ose ne numrin 069 40 22 492
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania


Ky njoftim pune ka skaduar. Personi/kompania që e ka postuar nuk është i/e interesuar për të punësuar dikë.

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona