Usta gipsi

Usta gipsi
Pozicioni: Usta
Rroga: 70,000 Lekë
Edukimi: E paspecifikuar
Qyteti dhe Adresa: Tirane/Tirane Porcelan

Postuar më: Feb. 20, 2024, 7:58 a.m.

Ofrojme punime gipsi tavane te varura te modeleve te ndryshme, mure ndarese dhe zbukurime te tavaneve dhe veshja e kollonave me allci me grup pune me eksperience 35 vjecare ne tregun aktual. Punime me cilesi dhe cmime te arsyeshme. Mbajme pergjegjesi per punen e bere.  Usta Ylli 


Aplikoni për vendin e punës

Njoftime pune - Posto njoftim pune

Jeni duke kërkuar për punë? Këtu do mund të gjeni njoftimet më të fundit të punës. Nëse jeni biznes, ju mund gjithashtu të publikoni njoftimet tuaja të punës FALAS!
Gjej/Posto Njoftime Pune

Rreth Profesionist.al

Profesionist.al është platforma e parë Shqiptare nga ku ju mund të gjeni profesionistin që ju duhet për një shumëllojshmëri nevojash!
Shiko Shërbimet Tona