Lista e Profesionistëve
Emri Tarifa Shërbimi Vlerësimi
Gjermanisht O. 129 Lekë në total Kurs Gjermanisht Online - Meso Gjermanisht
Kujdestare M. 1 Lekë në total Te duhet kujdestare per te moshuar? - Kujdestare ne Tirane
Kurs O. 99 Lekë në total Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia
Dado F. 100 Lekë në total Dado per femije - Kujdestare per femije
Elsa B. 500 Lekë ora Pastruese Shtepie - Pastrim Shtepie
Erjona G. 500 Lekë ora Pastruese Shtepie - Pastrim Shtepie
Artan T. 1,000 Lekë në total Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime
Leila M. 500 Lekë ora Pastruese Shtepie - Pastrim Shtepie
Desard M. 1,000 Lekë në total Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike
Eni R. 1,700 Lekë në total Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.
Albanian C. 1,200 Lekë në total Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.
Arben B. 1,000 Lekë në total Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime
Euglent K. 1,000 Lekë në total Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime
Spartak M. 1,000 Lekë në total Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime
Enkelejd S. 500 Lekë ora Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike
Fadil K. 600 Lekë ora Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike
Avdyl N. 1,000 Lekë në total Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike
Ledion O. 1,000 Lekë në total Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike
Besi A. 1,000 Lekë në total Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike
Fatlind M. 1,000 Lekë në total Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike