Gjeni një profesionist!
Gjeni ose postoni vende pune!

Platforma Profesionist.al ju mundëson të kërkoni për profesionistin që ju duhet dhe të punësoni kandidatin më të mirë. Gjithashtu, ju mund të publikoni njoftime pune si punëdhënës, dhe të gjeni vende pune si punëkërkues!

Kujdesi i Shtëpisë

Rezervoni nje pastrim tani! - Pastruese Shtepie Tirane
Pastruese Shtepie - Pastrim Shtepie

Fillon nga 200 Lekë

8 Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime
Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime

Fillon nga 700 Lekë

Femijet dhe Kujdesi

Te duhet dado per femije - Kujdestare per femije Tirane?
Dado per femije - Kujdestare per femije

Fillon nga 30 Euro

Sherbime per shtepine

Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike
Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike

Fillon nga 500 Lekë

13 Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike
Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike

Fillon nga 700 Lekë

Te moshuarit dhe kujdesi

Te duhet kujdestare per te moshuar? - 7 Kujdestare ne Tirane
Te duhet kujdestare per te moshuar? - Kujdestare ne Tirane

Fillon nga 149 Euro

Sherbime me qera

Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.
Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.

Fillon nga 1,000 Lekë

Kurse te gjuheve te huaja

Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia - Cmime konkuruese!
Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia

Fillon nga 99 Euro

Kurs Gjermanisht Online - Niveli A1-B2 Gjermanisht
Kurs Gjermanisht Online - Meso Gjermanisht

Fillon nga 149 Euro

Lista e Njoftimeve të Punës

Marketing Analyst
Rruga e Kavajës Tiranë,Shqipëria, Tirane - 800 Euro

We are looking for a Marketing Analyst who will research and identify ways to expand our marketing activities, identify and acquire new clients. You will help us ensure we spend our marketing budg…

Profesioni: Marketing Analyst - Arsimi: Universitet
Campaign Manager / Media Buyer
Rruga e Kavajës Tiranë,Shqipëria, Tirane - 800 Euro

Bulls Media is seeking a dynamic and results-driven Campaign Manager to join our Advertising team. As a Campaign Manager, you will play a key role in planning, executing, and optimizing marketing …

Profesioni: Campaign Manager / Media Buyer - Arsimi: Universitet
Sherbim Klienti/Customer Service
Riza Cerova/Medrese/Tirane, Tirane - 450 Euro

Kompania jone, e specializuar ne ofrimin e sherbimit te klientit per kompani te huaja, vecanerisht ne fushen e tregtise elektronike (e-commerce), eshte ne kerkim te punonjesit per kete lloj…

Profesioni: Sherbim Klienti/Customer Service - Arsimi: E paspecifikuar
Kerkojme motorist/ furnitor
17 NENTORI, YRSHEK, Tirane - 50,000 Lekë

ART SERVIS kerkon te punesoje nje motorist/furnitor me kohe te plote. Detyrat​ - Te kryeje transportin e pjeseve te kembimit nga dyqane te …

Profesioni: motorist - Arsimi: E paspecifikuar
Kerkojme mekanik automjetesh
AUTOSTRA TR-DR, NE DYTESORE PA MBRITUR TEK KOMPLEKSI EIFFEL, PERBALLE QTU, Tirane - 70,000 Lekë

Art Servis lider ne autoriparimin e markave Toyota, Mitsubishi, ofron mundesi punesimi per profesionin: - Mekanik Automjetesh.   …

Profesioni: Mekanik - Arsimi: Gjimnaz
Kerkojme Asistente te Menaxheres
17 NENTORI, YRSHEK, Tirane - 40,000 Lekë

Si nje kompani e suksesshme ne fushen e autoriparimit, ART Servis kerkon te zgjeroje stafin me nje asistente te Menaxheres se shitjes dhe marredhenies me klientin. Me nje ekip gjithmone ne rritje,…

Profesioni: aSISTENTE - Arsimi: Gjimnaz
Shiko të Gjitha Njoftimet e Punës

Lista e Udhëtimeve Turistike

€ 50 / per person
  • 2 Ditë / 1 Natë
  • Meteora, Kallabaka, Ja…

Udhetim ne Meteora (Janine - Kallabaka - Meteora)

Udhëtoni drejt një vendi të magjishëm i cili do t'ju bëjë të mos doni që të largoheni më! Kjo është magjia që të ofron Meteora!

Shiko të Gjitha Ofertat Turistike