Gjeni një profesionist!
Gjeni ose postoni vende pune!

Platforma Profesionist.al ju mundëson të kërkoni për profesionistin që ju duhet dhe të punësoni kandidatin më të mirë. Gjithashtu, ju mund të publikoni njoftime pune si punëdhënës, dhe të gjeni vende pune si punëkërkues!

Kujdesi i Shtëpisë

Rezervoni nje pastrim tani! - Pastruese Shtepie Tirane
Pastruese Shtepie - Pastrim Shtepie

Fillon nga 150 Lekë

8 Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime
Bojaxhi ne Tirane - Lyerje Apartamenti, Stukime, Patinime

Femijet dhe Kujdesi

Te duhet dado per femije - Kujdestare per femije Tirane?
Dado per femije - Kujdestare per femije

Fillon nga 30 Euro

Sherbime per shtepine

Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike
Hidraulik ne Tirane - Instalime Hidraulike

Fillon nga 500 Lekë

13 Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike
Elektricist ne Tirane - Riparime dhe Instalime Elektrike

Fillon nga 700 Lekë

Te moshuarit dhe kujdesi

Te duhet kujdestare per te moshuar? - 7 Kujdestare ne Tirane
Te duhet kujdestare per te moshuar? - Kujdestare ne Tirane

Fillon nga 30 Euro

Sherbime me qera

Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.
Makina me qera - Gjej makine me qera ne Tirane, Rinas, etj.

Fillon nga 1,000 Lekë

Kurse te gjuheve te huaja

Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia - Cmime konkuruese!
Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga Shtepia

Fillon nga 99 Euro

Kurs Gjermanisht Online - Niveli A1-B2 Gjermanisht
Kurs Gjermanisht Online - Meso Gjermanisht

Fillon nga 149 Euro

Lista e Njoftimeve të Punës

Kerkohen punetor/e per punime artistike
Mullet, Tirane, Tirane - 45,000 Lekë

P&GG SHPK KERKON PUNETOR MESHKUJ DHE FEMRA PER PUNIME ARTISTIKE.

Profesioni: Punetore - Arsimi: E paspecifikuar
Receptionist, Guest Relation Assistant, Room Attendant
Liberty's Hotel Bungalow, Watling Street, Lutterworth, Berat - 3,000 Lekë

Bakers/Bartenders/Chefs/Chef De Partie/Sous Chef/Chef D Cuisine/Cooks/Dietitians,Restaurant and Food Service Manager Conference Banqueting Operations Manager, Food Beverage Team Manager, Ac…

Profesioni: Receptionist, Guest Relation Assistant, Room Attendant - Arsimi: E paspecifikuar
Kalemi’s Beachside Hotel kerkon te punesoje sanitare, edhe roje per sezonin turistik veror 202…
Sarande, Rruga Mitta Hoxha, Vlore - 75,000 Lekë

Kalemi’s Beachside Hotel kerkon te punesoje sanitare, edhe roje per sezonin turistik veror 2023 ne Sarande. Misioni yne eshte te ofrojme nje sherbim sa me te mire edhe cilesor per clientet p…

Profesioni: Sanitare edhe Roje - Arsimi: E paspecifikuar
Inxhinier/e Ndertimi
Rruga "Marko Bocari" Tirane, Tirane - 0 Lekë

MODESTE shpk ofron vend pune si Inxhinier Ndertimi . Kandidatët duhet të plotësojnë këto krit…

Profesioni: Inxhiner/e Ndertimi - Arsimi: Universitet
Durres, Ofrohet Pune
Lagjia Mirdita prane Universitetit Spitalle-Durres, Durres - 48,000 Lekë

Kompania jone e cila operon prej me shume se 15-vjetesh ne tregun Shqiptar, ne fushen e prodhimit te kepuceve tashme kerkon te zgjeroje stafin. Ne jemi nje nga kompanite me t…

Profesioni: Punetor - Arsimi: E paspecifikuar
Kerkojme Zgarist/e
Komuna e Parisit, Tirane - 0 Lekë

Pershkrimi i Punes: Wonderbites po kërkon një Zgarist/e për t'iu bashkuar ekipit tonë. Si nj&e;…

Profesioni: Zgarist/e - Arsimi: E paspecifikuar
Shiko të Gjitha Njoftimet e Punës

Lista e Udhëtimeve Turistike

€ 50 / per person
  • 2 Ditë / 1 Natë
  • Meteora, Kallabaka, Ja…

Udhetim ne Meteora (Janine - Kallabaka - Meteora)

Udhëtoni drejt një vendi të magjishëm i cili do t'ju bëjë të mos doni që të largoheni më! Kjo është magjia që të ofron Meteora!

Shiko të Gjitha Ofertat Turistike